Webdesign

Wij bouwen websites en apps die mensen willen gebruiken.

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van webontwikkeling
Diaz IT Servces beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van webontwikkeling. Van professionele websites en volledige bedrijfswebapplicaties tot van kleinere zaken als domeinregistratie en webhosting: onze specialisten zetten zich graag voor je in. De door ons geïmplementeerde Content Management Systeem (CMS) worden samen met u bepaald, met als uiteindelijk doel dat de websites op eenvoudige wijze beheerd kunt worden, waarbij technische kennis niet noodzakelijk is. Hierdoor is in principe iedere medewerker in staat om na oplevering zelfstandig wijzigingen door te voeren. Hierbij kan tevens de migratie vanuit een ander Content Management Systeem uitgevoerd of ondersteund worden, zodat de website from scratch succesvol en volledig wordt opgezet. Welke (web-)oplossing jouw organisatie ook wenst; wij regelen het graag.
En wat niet lukt, daarbij ondersteunt onze IT servicedesk natuurlijk graag. Indien gewenst kunnen wij ook websites met een custom made CMS bouwen

Op maat ontwikkeling van bedrijfswebsites
Iedere organisatie is uniek. Bedrijfsautomatisering is dan ook maar zelden ‘standaard’ ingericht, waardoor ‘standaard’ oplossingen in de meeste gevallen niet voldoende toereikend zijn. Maatwerk is hierin de passende sleutel, waarbij wordt uitgegaan van jouw ICT wensen en eisen. Wij voorzien je graag van ons deskundige advies, zodat in iedere situatie het meest optimale resultaat kan worden behaald. Door bijvoorbeeld bepaalde bedrijfsprocessen te automatiseren, kan er efficiënter worden gewerkt. Dit heeft als positief gevolg dat er meer werk wordt verzet met hetzelfde aantal medewerkers, waardoor er een kostenbesparing wordt gegenereerd. Onze professionals verzorgen de volledige ontwikkeling, van bedrijfswebsites op maat, waarbij hun ict advies uiteraard niet ontbreekt. Samen zorgen wij ervoor dat jouw organisatie ook op het internet goed vindbaar is én blijft.

Altijd en overal toegang tot de bedrijfsapplicatie
Wij zorgen dat de gerealiseerde IT oplossing wereldwijd via internet bereikbaar is, zodat gebruikers hiertoe altijd en overal toegang hebben. Met een maatwerk applicatie wordt de bedrijfsvoering dan ook nog verder geoptimaliseerd en de productiviteit gestimuleerd, want de medewerker is niet langer beperkt tot het werken op een eigen, vaste locatie. De applicatie kan bijvoorbeeld ook vanaf een andere vestiging, of zelfs het buitenland, gebruikt worden. Zo kunnen jij en jouw medewerkers sneller en efficiënter werken, waardoor de eerder genoemde (kosten-)besparing ontstaat. In een tijd waarin ‘flexwerken’ steeds meer de gang van zaken lijkt te zijn, is een allesomvattende bedrijfsapplicatie dan ook onmisbaar.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Stuur dan gerust een mailtje naar of bel naar

Contact opnemen