Domein & Hosting

Domein registratie & Webhosting speciaal voor u op maat!

Domeinregistraties
Succes op het internet wordt voor een groot deel bepaald door het gemak waarmee uw website te vinden is. Een goede domeinnaam is dan ook erg belangrijk. Bovendien geeft dit de bezoeker vertrouwen, het oogt professioneel en vergroot de commerciële mogelijkheden die internet u biedt. Diaz IT verzorgt voor u het gehele traject; van aanvraag van domeinnaam tot en met het bouwen van uw eigen website.

De eerste stap op weg naar een eigen website bestaat uit het vastleggen van uw domeinnaam (www.uwbedrijfsnaam.nl). Ook indien u nu nog geen concrete Internet plannen heeft, is het toch raadzaam om uw domeinnaam alvast te registreren. U voorkomt hiermee dat iemand anders uw domeinnaam vastlegt, met de eventuele nadelige gevolgen van dien.

Hosting
Heeft u een domeinnaam geregistreerd en u wilt daar een website en/of e-mailadressen aan koppelen, dan kunt u kiezen uit één van onze hostingpakketten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een gepast pakket aanbieden, zodat u nooit teveel betaald.

Onze servers staan uitsluitend in Nederland en zijn redundant(met drievoudige back-up) aangesloten op verschillende high end glasvezelnetwerken. Hierdoor is uw website altijd en overal bereikbaar.

Bij al onze hostingpakketten krijgt u gratis toegang tot een control panel waarin u zelf uw domeinen kunt beheren. Daarnaast staan onze specialisten dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het online krijgen van uw website en email.

Naast standaard hostingpakketten bieden wij ook dedicated hosting aan. Bij deze vorm van hosting heeft u de beschikking over een eigen server die u bij ons huurt. Hierbij bent u 100% flexibel in wat u gehost wilt hebben zonder dat u zich druk hoeft te maken over het technisch beheer. Dit alles voor een vast bedrag per maand.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Stuur dan gerust een mailtje naar of bel naar

Contact opnemen